Škola engleskog jezika - zašto odabrati našu?

ELEC je "mlada" škola engleskog jezika u Kragujevcu puna entuzijazma sa osobljem koje je u potpunosti usresređeno na svoje polaznike.
Mi kombinujemo tradicionalne metode sa modernim pristupima u nastavi, gde profesor kroz korišćenje moderne tehnologije pospešuje učenje i usvajanje engleskog jezika. Ovim je omogućen pristup neograničenom izvoru  formalnih i svakodnevnih situacija, dijaloga, literature, muzike, filmova itd.

Tinejdžeri i mladi posebno mogu biti zainteresovani za ovaj  prilaz, jer ovim putem mogu da uče engleski jezik kroz sferu njihovog interesovanja.
Mi organizujemo subotom besplatne časove, na kojima možete pratiti projekciju filma ili čitanju određene literature i učestvovati u tematskim diskusijama. Ovu povoljnost mogu da iskoriste i oni koji nisu naši polaznici.

Englesko zabavište u Kragujevcu - dečja igraonica na engleskom jeziku - u ELEC-u vaša deca mogu da se igraju i nauče engleski jezik. Roditelji su u mogućnosti da prisustvuju časovima dok se deca ne oslobode i priviknu. Englesko zabavište, Edukacionog centra za engleski jezik, idealan način da dete zavoli i nauči engleski jezik. Savremene metode, pristup prilagođen svakom detetu i ljubav prema radu sa decom je ono što nas izdvaja od drugih školica engleskog jezika odnosno engleskih zabavišta za decu i dečjih igraonica na engleskom jeziku.

Detaljnije informacije o načinu rada i metodama učenja jezika koje primenjujemo možete pronaći na našem sajtu na strani Our Philosophy.

ELEC škola engleskog jezika vam nudi povoljnost da sastavite sopstvenu grupu do šest osoba. Na ovaj način niko drugi ne može da prisustvuje času ili da bude dodat vašoj grupi. Ovo je jedan od boljih načina kako da se osobodite i sa grupom poznatih ljudi razgovarate na engleskom jeziku.

Ukoliko ne želite ceo kurs engleskog jezika moguće je da se sastavi specijalizovani kurs prema vašim potrebama (npr. razgovor za posao)


Kod nas, u Edukacionom centru za engleski jezik, su VIP predavanja po ceni regularnog časa. Ova povoljnost može biti posebno pogodna za adult learners (odrasle) iz različitih razloga. Jedan od njih je taj da odrasli polaznici često izbegavaju da pričaju ili čitaju na engleskom jeziku pred drugim ljudima tj. u manjim ili većim grupama.


Ovo je period povoljnosti - iskoristite popuste dok akcija traje, posetite našu školu engleskog jezika, Edukacioni centar za engleski jezik. Prostorije našeg centra u Kragujevcu su u ulici Partizanska broj 23.
Na vrh strane